Huisbezoeker sociale incasso (regio Deventer) 

Als Huisbezoeker bij Faircasso ga je iedere dag op pad. Op jouw route staan de adressen van mensen (of bedrijven) die een betalingsachterstand hebben. Je collega’s op kantoor is het nog niet gelukt contact met hen te krijgen. Door langs te gaan, probeer jij het contact te herstellen. Je komt onverwacht aan de deur, mensen vinden dat spannend. Het is erg belangrijk om mensen op hun gemak te stellen. Je legt uit wie je bent en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken, jij komt om te helpen. Je legt het proces uit, motiveert mensen om iets aan de schuld te doen en probeert een realistische en duurzame betaling(regeling) af te spreken. Soms is dit niet mogelijk of is er sprake van problematische schulden. Dan doe je je uiterste best om samen met diegene een oplossing te vinden. In overleg met je collega’s op kantoor kan schuldhulpbegeleiding geboden worden.

Niet iedereen is thuis en doet open, jij gaat vol goede moed naar het volgende adres. Op naar een nieuwe kans het gesprek aan te gaan. Uiteraard hou je de bezoeken en afspraken die je maakt up to date in ons systeem, via een speciale app op je telefoon.

Naast de huisbezoeken heb je een plek in ons vrijwillige schuldhulpteam. Dit doe je 4 uur per week.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandige klantgerichte professional die graag het contact met klanten opzoekt. Je schakelt gemakkelijk met uiteenlopende mensen. Je wordt er blij van iets voor mensen te kunnen betekenen en gaat daarbij open en geduldig te werk. Voor lastige gesprekken draai jij je hand niet om, je bent communicatief sterk en hebt oog voor de situatie van mensen. Tegelijkertijd hou je het doel van je gesprek in het achterhoofd en bent oplossingsgericht. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en het is een pre als je kennis van of ervaring in schuldhulp en/of incasso hebt.

Je werkgebied is heel Nederland vanuit regio Deventer en je vindt het geen probleem veel alleen onderweg te zijn. Een rijbewijs is dus nodig.

Wat bieden we jou?

  • Werken bij een unieke en authentieke organisatie
  • Afwisselende, zelfstandige en flexibele functie
  • De kans om Nederland een beetje mooier te maken
  • Een gezellig team van collega’s en informele werksfeer
  • Een marktconform salaris (indicatie €2000-2200,- bruto o.b.v. 40 uur)
  • Je werktijden zijn in overleg op maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avond
  • 24 Vakantiedagen
  • Leaseauto, telefoon
  • Pensioenregeling
  • Een plek in ons vrijwillige schuldhulpteam voor 4 uur per week, waarvan 2 uur door ons betaald.

Dit zijn wij

Faircasso is een incassobureau met een bijzondere missie. Wij willen dat niet alleen Faircasso maar heel Nederland op een sociale manier gaat incasseren. Sinds 2014 geven we het goede voorbeeld en inspireren we anderen om dit voorbeeld te volgen. Zodat we samen wat kunnen doen aan de schuldenproblematiek en mensen niet onderuit halen, maar overeind helpen. Deze werkwijze slaat aan! We groeien snel en zijn daarom op zoek naar collega’s die mee willen bouwen aan de toekomst van Faircasso.

Hoe werkt solliciteren?

Kom jij je bed uit voor de missie van Faircasso? Geloof je in het werk dat we met elkaar doen en ben je gemotiveerd om mensen te helpen? Ben je daarnaast bereid om mee te draaien in het Schuldhulpteam? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie via sollicitaties@faircasso.nl

Na ontvangst ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen bericht van ons over de eventuele vervolgstappen.

Heb je eerst nog vragen? Bel gerust met Lia van Erk - 0628749515