een helpende hand

Ik heb hulp nodig 

Heb je naast onze rekening ook andere rekeningen die je moeilijk kunt betalen? Daar kunnen we je ook mee helpen.

Stuur ons een bericht, een e-mail, of bel ons en dan gaan wij je helpen! 

Telefoon 010 7900 632  (dinsdag van 11:00 uur tot 16:00 uur &  vrijdag van 09:00 uur tot 13:00 uur)

Whatsapp 06-48152240 (alleen berichten) 
E-mail: schuldhulp@faircasso.nl

 

 

Faircasso werkt eerlijk!

Als je niet in een keer kunt betalen kijken we samen naar jouw financiële situatie. We onderzoeken wat je per maand kunt betalen. Het is belangrijk dat je je vaste lasten kunt blijven betalen en boodschappen kunt doen. We willen niet dat je verder in de problemen komt. Dat is het beste voor iedereen.

Snel persoonlijk contact

Je mag ons altijd bellen. Heb je geen beltegoed? Geen probleem. Via jouw persoonlijke omgeving kun je ons een bericht sturen. Dan bellen we je binnen 2 dagen terug.

Oplossing op maat

Iedere situatie is anders en iedere maand is anders. Wij begrijpen dat, daarom bieden wij flexibele oplossingen. Samen kijken we naar wat het beste werkt voor jou.

Deurwaarder voorkomen

Wij doen alles wat mogelijk is om te voorkomen dat we een deurwaarder moeten sturen. Ze kosten teveel geld en je krijgt er nog meer stress van. Wij steken die tijd, geld en moeite liever in iets wat ons samen helpt.

Schulden oplossen & voorkomen

Een incassobureau dat mensen helpt? Het klinkt misschien een beetje gek, maar wij helpen je met het oplossen van al je schulden en om nieuwe in de toekomst te voorkomen.

Wijzende vinger

Wil jij schuldhulp begeleiding?

Wij willen je graag helpen bij het oplossen van je schulden. Ons schuldhulp begeleidingsteam kan je hierbij helpen. Dit zijn ervaren begeleiders die naar je luisteren en de tijd voor je nemen. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie, kijken we samen waar je het beste geholpen kan worden. Wij zullen je hierbij ondersteunen. Je kan je via dit formulier aanmelden voor hulp bij je schulden.

Tom

is met Faircasso uit de schulden gekomen
Ik hing de telefoon gewoon blij op! De medewerker van Faircasso was geduldig, ze luisterde en begreep mijn situatie. Dat verwacht je niet van een incassobureau.

Alexander

is met Faircasso uit de schulden gekomen
Ik had helemaal geen verstand van geld, maar door Faircasso ben ik naar een organisatie gestuurd voor hulp. Ik heb nu alles onder controle!

Samen uit de schulden

Schulden zijn niet alleen jouw probleem, dat is iets wat we samen moeten oplossen. Daarom werkt Faircasso met organisaties die dat ook willen. Dat kan een bedrijf zijn waar je een rekening open hebt staan, of een organisatie die er is om mensen met schulden te helpen.

Wij willen je niet tegenwerken, maar juist helpen om schulden op te lossen of om schulden te voorkomen.

Dikke winst logo
Warm Rotterdam
Social Enterprise
Kinderpostzegels
SVI
KPN
Moedige dialoog
CNV
ONVZ
bel me terug gebaar

Heb je hulp nodig? Bel ons!

Bel 010-7900632, dan helpen we je snel. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je terug. 

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden