Actueel 

Geïnteresseerd in eerlijk incasseren? Blijf op de hoogte en lees onze persberichten, blogs, tips en ander nieuws.

ISO 9001
#actueel
 – 25 April 2022

Faircasso ontvangt ISO 9001 & ISO 27001 certificaten

Rotterdam – 25 april 2022

Met trots kunnen wij aankondigen dat Faircasso B.V. en Stichting Faircasso Foundation de certificaten ISO 9001 en ISO 27001 hebben behaald. De ISO 9001:2015 & ISO 27001-certificering, afgegeven door het onafhankelijke CIIO – de certificeerder voor de professionele dienstverlening- , bevestigt dat alle diensten, werkzaakheden, ondersteunende processen en protocollen voor dataopslag, bedrijfsvoering en informatiebeveiligingsmanagement van Faircasso & Stichting Faircasso Foundation aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen voldoen.

Lees verder
Start: 'Grip op je geld campagne'
#actueel
 – 29 March 2022

Sociaal Verantwoord Incasseren juist nu cruciaal

Gister lanceerde Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van SchuldenlabNL, tijdens de Week van het geld, de campagne ‘Grip op je geld’ in Rotterdam. Ook wij doen, als partner van de Nederlandse Schuldhulproute, mee met de campagne ‘Grip op je geld’. Nu meer dan ooit is het belangrijk om een extra grote stap doen op het gebied van Sociaal Verantwoord Incasseren. We moeten de handen ineen slaan. De crisis neemt met de dag toe. Onder andere de Corona pandemie, de oorlog en Oekraïne en de inflatie zorgt dat de schuldenlast in Nederland welke alleen maar verder toeneemt. Hierdoor komen de lage en midden inkomens steeds verder in de problemen.

 

Lees verder
NPO 4 De Menselijke Maat
#actueel
Selina van Loon – 16 September 2021

Faircasso bij NPO Radio 4

Incasseren zonder winstoogmerk en met het oog voor de mens achter de schuld.’ Dat is onze missie. En ook een passend onderwerp voor het het radioprogramma ‘De Menselijke Maat’ van NPO 4.

Lees verder
Sociaal Incasseren
blog
Selina van Loon – 09 September 2021

Is Sociaal Incasseren slechts een ideaal? Niet wat ons betreft!

Als grondlegger van het Sociaal Incasseren zijn we trots dat er inmiddels een andere wind waait in de incasso wereld. Maar we zijn er nog (lang) niet.
 

Lees verder
Het Faircasso Effect
faircasso effect bij
Selina van Loon – 02 August 2021

Het Faircasso Effect voor jou

Faircasso is anders en daar zijn wij trots op! Als grondleggers van sociaal incasseren streven we naar snel persoonlijk contact, een oplossing op maat om schulden op te lossen en te voorkomen: Het Faircasso Effect. Graag schreeuwen we het van de daken: sociaal incasseren werkt!

Lees verder
Het Faircasso Effect
faircasso effect bij
Selina van Loon – 02 August 2021

Het Faircasso Effect voor jouw bedrijf

Faircasso is anders en daar zijn wij trots op! Als grondleggers van sociaal incasseren streven we naar een beter incassoresultaat, lagere kosten en minimaal dezelfde resultaten en realiseren we sociale impact: Het Faircasso Effect. Graag schreeuwen we het van de daken: sociaal incasseren werkt!

Lees verder