Sluit je bij ons aan! 

Wij willen dat alle organisaties sociaal gaan incasseren. Maar die verandering krijgen wij niet alleen voor elkaar krijgen. Help je ook mee?

Word vriend

Schrijf je verderop op deze pagina in voor onze nieuwsbrief; Het Goed Nieuwsbericht. Dan ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws over sociaal incasseren.

Daarnaast help je ons enorm door onze berichten te delen op LinkedIn en Facebook. En vergeet ons niet te volgen! Zo bereiken en inspireren we hopelijk nóg meer mensen met onze missie. 

Meteen betalen

Word ambassadeur

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je ook zorgen dat binnenkort íedereen van onze missie weet? Meld je aan als ambassadeur door een mail te sturen naar jaime@faircasso.nl. Wie weet maak jij straks onderdeel uit van ons fanatieke team!

Faircasso
duim omhoog

Doe mee met onze missie!

Meer weten of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op - bel: 010-7900632.

En vergeet je niet in te schrijven voor Het Goed Nieuwsbericht. Zo ontvang je altijd het laatste nieuws en tips over menselijk incasseren. 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Keurmerken & samenwerkingen

Faircasso is trots op de samenwerkingen met initiatieven die Nederland mooier en eerlijker maken en keurmerken voor ons eigen werk.

Warm Rotterdam
SVI
Moedige dialoog
Dikke winst logo