Wij zijn Faircasso! 

We staan voor eerlijk incasseren. Eerlijk voor het bedrijf aan wie jij moet betalen, maar ook eerlijk voor jou. We maken tijd om naar je te luisteren en zoeken samen naar een oplossing. We vertrouwen je, dat werkt sneller en prettiger. En we doen er alles aan om te zorgen dat we geen deurwaarder hoeven te sturen.

Dit is ons team

Bij ons werken mensen die jou begrijpen. Mensen die goed kunnen luisteren en de juiste vragen stellen, maar ook met goede oplossingen komen. Dit is het team dat voor jou klaarstaat.

Wilfred

Wat kun je van ons verwachten?

Als je niet in een keer kunt betalen onderzoeken we samen wat wél kan. We kijken wat je per maand kunt betalen, zonder dat je verder in de problemen komt. Je moet ook boodschappen kunnen blijven doen! 

Persoonlijk contact

In je persoonlijke omgeving staan verschillende oplossingen klaar, maar je mag ons ook altijd bellen. Dit kan maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00 en op donderdagavond zelfs tot 20:00. 

Heb je geen beltegoed? Stuur ons dan een bericht in jouw persoonlijke omgeving.

Oplossing op maat

Iedere situatie en iedere maand is anders. Dat begrijpen we! Daarom biedt Faircasso flexibele oplossingen. Samen kijken we naar wat het beste werkt voor jou. Heb je een maand minder geld of juist meer? Laat het ons weten en we passen de regeling aan naar jouw nieuwe situatie.

Deurwaarder voorkomen

We doen alles om een deurwaarder te voorkomen. Ze kosten veel geld en je krijgt er alleen maar meer stress van. Die tijd en dat geld gebruiken we liever voor iets wat ons samen helpt. 

Schulden oplossen & voorkomen

Een incassobureau dat mensen helpt? Het klinkt misschien een beetje gek, maar wij willen en kunnen je echt helpen. We controleren samen je schulden, kijken waar je goed in bent en wat lastig is. En we zoeken in jouw woonplaats de hulp die het beste bij je past.

 

 

bel me terug gebaar

Heb je hulp nodig? Bel ons!

Bel 010-7900632, dan helpen we je snel. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Faircasso
#actueel
Analyse Nederland – 03 March 2021

Sociaal incasseren begint zich uit te betalen

Lees verder

Keurmerken & samenwerkingen

Faircasso is trots op de samenwerking met initiatieven die Nederland mooier en eerlijker maken.

Dikke winst logo
Warm Rotterdam
Kinderpostzegels
Social Enterprise
EO
Moedige dialoog
SVI
T-Mobile
vuist in de lucht

Faircasso voor bedrijven

Eerlijk incasseren heeft ook voor bedrijven en organisaties alleen maar voordelen onder de streep. Zelfs onze hele maatschappij wordt er sterker van! Het Faircasso Effect noemen wij dat. Ontdek wat het jou (en ons allemaal) oplevert.