handen in de lucht

Menselijk incasseren werkt beter. Ook zakelijk! 

Eerlijker incasseren is niet alleen beter voor je klanten, maar vooral ook voor jouw organisatie. Zelfs de hele maatschappij gaat erop vooruit!

Het Faircasso Effect!

Overstappen op een menselijke manier van incasseren is misschien wel je zakelijk slimste beslissing van het jaar. Financieel, commercieel en sociaal maatschappelijk. Het Faircasso Effect noemen we dat.

75 % minder dagvaardingen

Meer betalingen, minder kosten. Onze aanpak is bewezen effectief, met onder de streep minder kosten voor iedereen. Er wordt 10% meer betaald en onze manier leidt tot 75% minder dagvaardingen. Kijk. Dat telt op!

40% meer klantbehoud

Menselijk incasseren biedt mensen de ruimte om hun situatie op te lossen. Dit vertrouwen vertaalt zich direct door in gemiddeld 40% klantbehoud! En ook nog met klanten die financieel sterker staan.

Minder maatschappelijke schulden

Wij helpen mensen niet alleen met betalen, wij helpen ze terug in hun kracht te komen. Dat draagt niet alleen bij aan jullie eigen sociale doelen, maar heeft ook enorme sociale impact: zo voorkomen we samen toekomstige schulden en de enorme kosten die daarbij komen kijken (nu al 17 miljard per jaar!).

Waarom nu?

Nu meer dan ooit is het belangrijk om een extra grote stap doen op het gebied van Sociaal Verantwoord Incasseren. We moeten de handen ineen slaan. Hoe sneller hulp geboden wordt, hoe groter de kans dat de problematiek niet ernstiger wordt. In het realiseren van de hulp is de samenwerking tussen publieke en private partijen essentieel.

 

Foto hulp bij schulden

Het Faircasso Effect bij Greenchoice

"Het is voor mij ondenkbaar om niet sociaal te incasseren. Greenchoice doet er alles aan om klanten niet te hoeven afsluiten. Faircasso helpt ons daarbij door middel van debiteurenbezoeken. Dit levert ons minder afsluitingen, meer lokale zichtbaarheid van ons merk en meer tevreden klanten op."

- WouterJoosten, credit manager bij Greenchoice

Wouter
duim omhoog

Faircasso Brochure

Meer lezen over Faircasso, onze dienstverlening en hoe wij jouw klanten op de best mogelijke manier kunnen helpen bij een betalingsachterstand? Download dan onze brochure. 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Keurmerken & samenwerkingen

Faircasso is trots op de samenwerkingen met initiatieven die Nederland mooier en eerlijker maken en keurmerken voor ons eigen werk.

SVI
T-Mobile
Warm Rotterdam
Dikke winst logo
ISO 27001
ISO 9001
Social enterprise
bel me terug gebaar

Ontdek wat het Faircasso Effect jou oplevert

Bel ons en wij rekenen het Faircasso Effect voor jouw organisatie door: 010-7900632. Of vul hieronder je gegevens in, dan bellen we je terug. 

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Zij gingen je al voor:

 

 

T-Mobile
Schoonenberg
Radboud University
ONVZ
KPN
Kinderpostzegels
Greenchoice
EO
CNV
Faircasso
#actueel
Analyse Nederland – 03 March 2021

Sociaal incasseren begint zich uit te betalen

Lees verder
duim omhoog

Volg onze beweging naar eerlijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief - Het Goed Nieuwsbericht - en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws over menselijk incasseren.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden