Terug naar overzicht

Inspiratiesessie met Ynzo van Zanten op CreditExpo

#actueel
21 October 2022
  • Deel:

Bezoek ons op de Credit Expo - Stand 3 & volg onze inspiratiesessie samen met Ynzo van Zanten om 13:00 uur - zaal: Dexter 24

 

Ynzo van Zanten

Inspiratiesessie met Ynzo van Zanten op CreditExpo

Op dinsdag 8 november zijn wij aanwezig op de Credit Expo. De Credit Expo is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community.

Inspiratiesessie: Meer, meer, meer? 
Bijna alle reclames op radio, tv en internet gaan over meer, groter, sneller, the fear of missing out, all-inclusive, onbeperkt, groeien en ga zo maar door. Het zit in ons, we willen optimaliseren, efficiënter, effectiever, slimmer, vooruitgang en perfectie.

Maar de grote vraag is, gaan we er nu écht op vooruit? En wat kan jij doen? Als mens, als manager, ondernemer, directeur, schuldeiser of als incasso-organisatie? Connect-the-dots. Deze Credit Expo bieden we je een inspiratiesessie met verhalen en ideeën voor een duurzamer incassobeleid, om over na te denken of direct toe te passen binnen jouw leven en/of organisatie.

Samen met Ynzo van Zanten gaat Jaime in gesprek over zijn passie voor betekenisvol ondernemerschap en de valkuilen waarin veel bedrijven lijken te stappen.
 

#actueel
21 October 2022
  • Deel: